kinderopvang

Vanaf 1 november 2022 is Kinderopvang KOOS overgaan op een nieuw systeem voor onze kindplanning, omdat ons huidige systeem niet meer voldoet aan al onze wensen en niet (volledig) toekomstbestendig is.

Het ouderportaal is onderdeel van het kindplanning systeem. Daardoor zal deze ook per 1 november worden vervangen. Om in te kunnen loggen in het nieuwe ouderportaal van Quebble ontvangtu van ons deze week per mail een activatielink. In de bijlage vindt u de benodigde handleidingen om in te kunnen loggen.

Wij willen u vragen om in het nieuwe ouderportaal de gegevens te controleren en aan te vullen of te wijzigen. Onze pedagogisch medewerkers zullen gebruik maken van de gegevens zoals deze zijn ingevoerd in het ouderportaal. Deze gegevens zijn alleen door u als ouder in te voeren en niet door de pedagogisch medewerkers. Daarom is het van groot belang dat o.a. de medische gegevens correct en up-to-date vermeld staan.

De verandering van de ouderapp zal voor u de grootste wijziging zijn. Daarnaast zal de lay-out van de factuur veranderen en de communicatie richting u als ouder. De communicatie zal volledig plaats gaan vinden via de ouderapp, waaronder het digitaal ondertekenen van de contracten

Denkt u nog even aan het volgende:
De overstap naar een nieuwe ouderapp maakt dat we afscheid nemen van de huidige ouderapp van Konnect. Vanaf 1-1-2023 zal het niet meer mogelijk zijn om in te loggen in de app van Konnect. We begrijpen dat u de informatie die in deze app staat (foto’s, schriftjes, enz.) graag wilt behouden. Wij adviseren u daarom deze informatie vóór 1-1-2023 te downloaden vanuit de ouderapp van Konnect. 

Mocht u vragen hebben of mochten er onduidelijkheden zijn, horen we dit graag.

Hier vind u de handleiding wegwijs in het ouderportaal

Hier vind u de handleiding inloggen ouderportaal

Hier vind u de meest gestelde vragen