Scroll top
activiteit 1

Ouders & KOOS

Jouw kind & KOOS. Samen beleven we mooie avonturen, doen we grote ontdekkingen en groeien we elke dag. Als ouder kijk je het liefst even mee. Met het KOOS Ouderportaal ben je op de hoogte van wat je kind bij ons beleeft.

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat er eens iets gebeurt waarmee je het niet eens bent, of er gaat iets niet zoals het zou moeten. Daarom hebben we bij KOOS een helder klachtenreglement opgesteld. Het klachtenjaarverslag is op te vragen bij de Locatiemanager.

Afbeelding-3

Ouderportaal

Onze pedagogisch medewerkers hebben de volle aandacht voor alle kinderen. We luisteren naar ze en letten op goed ze. In het Ouderportaal houden we bij wat we zoal doen op een dag én hoe jouw kind ontwikkelt. Die informatie kun je als ouder inzien.

Inloggen

Dat doe je door in te loggen op het portaal. Gebruik hiervoor de link die je eerder per e-mail van ons ontving. Hulp nodig bij het inloggen? Bekijk de handleiding Inloggen ouderportaal.

Voor het eerst inloggen?
Wij voeren gegeven in die wij van jou hebben ontvangen. Log je voor de eerste keer in? Controleer dan goed de gegevens die wij hebben ingevoerd.

Handleiding

Weten hoe het KOOS Ouderportaal werkt? Bekijk de handleiding wegwijs in het ouderportaal.

Hier vind je de handleiding inloggen ouderportaal.

Lees hier meer over werkwijze ruilverzoeken en aanvraag extra dag(delen) Werkwijze ruilverzoeken en aanvraag extra dag(delen). Dit geldt niet voor peuters met een VE-indicatie en peuters die twee dagdelen van 2,75 uur afnemen.
Deze regeling gaat in per 1 april 2024.

Heb je als ouder vragen of wil je meer informatie?

meisje lezen

Enthousiast geworden? Schrijf je in bij jouw locatie.

Wil je een locatie bekijken? Vraag een rondleiding aan.