Scroll top
kdv_kiekeboe website

Wie zijn wij

Helemaal jezelf, helemaal op je plek. Dat is het kinderopvang KOOS gevoel. Daar wordt ieder kind blij van. En groot, dat ook. Want krijg je de ruimte om te worden wie je bent dan groei je, met al je talent. Stap voor stap óf met grote sprongen – je eigen tempo, je eigen pad, op weg naar de toekomst.

Afbeelding-3

Bondgenoten in de beste start

Groeien, ontwikkelen én plezier maken, dat doe je samen. Met gezellige kinderen in een fijne groep. Met onze lieve, creatieve pedagogisch medewerkers. Met de scholen in de buurt en natuurlijk met alle ouders. Samen zijn we bondgenoten in de beste start. Met elkaar gaan we op avontuur en ontdekking.

Tenen in ’t gras, voeten in de modder. Neus in een boek, handen in de klei. Zo zijn we elke dag op weg naar morgen. Samen bij KOOS, waar de toekomst begint.

Waar de toekomst begint

Ruimte om te groeien, vrijheid om jezelf én de wereld te verkennen. Daar gaat ’t om op onze kinderopvang. Onze knusse KOOS-locaties bieden voor ieder kind een vertrouwde plek. Uitdagend en leerzaam bovendien, want we zitten altijd in of vlak bij school. Dat maakt straks de stap of sprong kleiner en fijner.

kdv_fruit_eten website

Wil je meer weten over de opvangmogelijkheden bij KOOS?

meisje lezen

Enthousiast geworden? Schrijf je in bij jouw locatie.

Wil je een locatie bekijken? Vraag een rondleiding aan.