Scroll top

Worden wie je bent, groeien met al je talent. Dat gunnen we alle kinderen op onze opvang. De talenten van onze medewerkers krijgen ook alle ruimte. Want werken bij KOOS is groeien en bouwen aan je toekomst.

potloden
teamwork

Opleiding, scholing en groei

Blijven groeien en blijven ontwikkelen gaan hand in hand. Wil je duurzaam inzetbaar zijn en blijven, dan is werken aan je kennis en vaardigheden onmisbaar. Daarvoor is dan ook alle ruimte bij KOOS.

De kinderopvang, ons werk en de maatschappij zijn altijd in beweging. En wij bewegen mee. We blijven leren, en daardoor bieden we Doorlopende Educatie. Dat is goed voor jou als werknemer én daarmee ook voor de kinderen op onze opvang.

Bij KOOS hebben we een leercultuur. Die houden we in beweging door opleidingsmogelijkheden aan te bieden, door de coachende rol van onze leidinggevenden en door een open communicatiecultuur te maken en houden. Alle ruimte voor jou en je ambities, daar gaat het om.

Jij & KOOS

Onze mensen maken kinderopvang KOOS. Oftewel, onze medewerkers zijn ons grootste kapitaal. We zien je als een professional met talenten en mogelijkheden. Dus krijg je de ruimte, om te groeien. Jij en KOOS samen.

meisje lezen

Heb je geen geschikte vacatures kunnen vinden?

Vragen over werken bij Kinderopvang KOOS?