Scroll top
Gastouderopvang

Atty van de Maat-Pluimers

Een plek waar kinderen zichzelf kunnen zijn én zich thuis voelen. Dat vat mijn gastouderopvang goed samen. Jezelf worden en zijn, is het mooiste waar je een kind bij kunt helpen. Dat doe ik door volle aandacht te geven – dat kan, want ik vang maximaal 3 kinderen per dag op. Daardoor zie ik wie ze zijn, wat ze graag willen en wat ze nodig hebben.

Kleinschalig is gezellig, zeg ik altijd. Daarnaast is het ook veilig en vertrouwd. Dat is precies de omgeving die ik de kinderen wil bieden. Samen met rust en structuur, want ook dat vind ik belangrijk. Net als met elkaar plezier maken natuurlijk. Dat doen we op vele manieren. Door liedjes te zingen en te dansen. Of door samen te knutselen en spelletjes te doen. Voorlezen zijn ze ook gek op.

Maar het liefst zijn ze buiten, dat zie ik aan de blije gezichtjes als we in onze tuin spelen. Daar is genoeg te doen. Even hollen en hinkelen, even in het zonnetje zitten, de blaadjes van een bloem tellen. In de tuin zien we ook hoe de seizoenen alles steeds verandert.

Eigenlijk doen we alles samen, op dezelfde momenten. Ontbijten, lunchen, spelen, rusten en slapen, frisse neusjes halen… alles. Dat maakt onze dagen zo leuk, leerzaam en gezellig!

Gastouder Atty in ’t kort:

  • Woont samen met haar man. Heeft 3 kinderen (27, 25 en 19 jaar)

Tarieven en dagen:

  • KOOS adviestarief. Voor meer informatie gelieve contact opnemen met het gastouderbureau.
  • Leeftijd opvang: 0 tot 4 jaar
  • Opvangdagen: dinsdag en woensdag (hele dagen)
  • Max. 3 kinderen

Adres
Trompstraat
7461 GC Rijssen
0572 360185
gob@kinderopvangkoos.nl

Inspectierapport

Registratie landelijk register en GGD inspectierapporten

LRK nummer

155253529
meisje lezen

Enthousiast geworden? Schrijf je in bij jouw locatie.

Vragen? Neem contact op met het gastouder bureau.