Scroll top
bso_buiten_spelen_klimmen_3 website

Over kinderopvang KOOS

Worden wie je bent, groeien met al je talent. Bij Kinderopvang KOOS maak je de beste start. En veel plezier, dat ook natuurlijk. Op onze gezellige KOOS-locaties in Salland en Apeldoorn krijg je alle ruimte om samen te spelen, jezelf te ontdekken en de wereld te verkennen. Stap voor stap of met grote sprongen. Samen met KOOS op weg naar morgen!

De beste start

Bij elke keuze die wij maken, denken wij eerst: wat betekent dit voor het kind? Hoe geven we alle kinderen dat warme, welkome en fijne gevoel dat zo typisch is voor kinderopvang KOOS? Dat begint bij onze goed geschoolde pedagogisch medewerkers. En bij het écht zien en horen van de kinderen, ouders en collega’s. Zo maken we samen de beste start.

Samen groeien

Oftewel: bij KOOS krijgt ieder kind ruimte om te groeien, vrijheid om zichzelf te zijn én prikkels om de wereld te verkennen. Onze pm’ers nemen ze daarin mee, aan de hand of toekijkend van een afstand. Samen zijn we in beweging, ontdekken we spelenderwijs taal en cijfers en onderzoeken we alles wat er op ons pad komt – binnen in onze opvang en buiten in het groen.

Afbeelding-3

Bondgenoot in de beste start

Als pedagogisch medewerker bij KOOS ben je bondgenoot in de beste start. Maak jij de dagen op onze kinderopvang graag uitdagend, gezellig, leerzaam én leuk? Zet de volgende stap in jóuw toekomst: kom werken bij KOOS! Wij zoeken enthousiaste, betrokken pedagogisch medewerkers, die beschikbaar zijn voor inval op kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang.

meisje lezen

Enthousiast geworden? Schrijf je in bij jouw locatie.

Wil je een locatie bekijken? Vraag een rondleiding aan.