Scroll top
oudercommissie

Oudercommisie

Meepraten in de KOOS Oudercommissie? Dat is een goed idee! Want als ouder heb je ongetwijfeld goede ideeën en adviezen bij belangrijke onderwerpen rond opvang. Neem deel, meld je aan en maak het verschil!

kring lezen 1

Wet Kinderopvang & Oudercommissie

In navolging van de Wet Kinderopvang heeft KOOS in ieder kindcentrum en Gastouderbureau een oudercommissie. Deze wordt nauw betrokken bij de dagelijkse gang van zaken. Ook geven wij de oudercommissie verzwaard adviesrecht op diverse punten. Neem je deel aan de oudercommissie dan maak je de echt verschil; voor onze opvang én voor alle kinderen.

Wij horen graag van je

Ben je ouder of verzorger? Of ben je ondernemer in de kinderopvang? Wij horen graag jouw mening, ideeën en adviezen over allerlei onderwerpen rond onze opvang. Ook betrekken wij je graag en actief bij het beleid van onze kindcentra en Gastouderbureau KOOS. Er is een mooie stoel voor je vrij in onze KOOS Oudercommissie!

Samenstelling oudercommissie

De Wet Kinderopvang stelt bepaalde eisen aan de samenstelling van de oudercommissie en aan het reglement van de oudercommissie. Die eisen bepalen mede de samenstelling van onze KOOS Oudercommissie.

Wil je deelnemen aan de KOOS Oudercommissie?

meisje lezen

Enthousiast geworden? Schrijf je in bij jouw locatie.

Wil je een locatie bekijken? Vraag een rondleiding aan.