Scroll top
Gastouderopvang

Agnes Schaapveld

Kinderopvang Okido

Even niks moeten, lekker veel mogen. Dat is mijn motto. Kinderen moeten als zoveel; school, sportclub, op tijd hier en daar. Daarom staan ontspannen en plezier maken bij mij voorop Natuurlijk is er de nodige structuur. En we leren ook veel nieuwe dingen, want ook daar worden kinderen blij van.

Ze mogen zelf (mee)beslissen wat we doen tijdens onze dagen samen. Zo maken we van elke dag een avontuur. Buiten zijn doen we het liefst – voor een spatje regen zijn we niet bang. Buiten spelen kan hier goed, want we hebben een grote, diepe achtertuin waar van alles te doen is. Een zandbak, trampoline, glijbaan, wipkippen, een speelhuisje… En om de hoek is er ook nog een speeltuin. Heerlijk!

Binnen hebben we het ook goed met elkaar. Naast onze vaste momenten voor ontbijt, lunch en middagslaapjes, doen we steeds weer wat anders. Knutselen en tekenen, voorlezen en zelf lezen, puzzelen en kletsen. Ook is er aandacht voor thema’s zoals de seizoenen en feestdagen. Naar aanleiding daarvan wordt er geknutseld, pepernoten gebakken, voorgelezen. Leuk, lekker én leerzaam!

Gastouder Agnes in ’t kort:

  • Woont samen met man. Heeft 4 volwassen kinderen – 1 zoon thuiswonend. Eén kleinkind.

Tarieven en dagen:

  • KOOS adviestarief. Voor meer informatie gelieve contact opnemen met het gastouderbureau.
  • Leeftijd opvang: 0 tot 8 jaar
  • Opvangdagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
  • Max. 6 kinderen per dag

Adres
Alingcamp
8111 BT Heeten
0572 360185
gob@kinderopvangkoos.nl

Inspectierapport

Registratie landelijk register en GGD inspectierapporten

LRK nummer

951133627
meisje lezen

Enthousiast geworden? Schrijf je in bij jouw locatie.

Vragen? Neem contact op met het gastouder bureau.