Scroll top
Gastouderopvang

Anja Lubbers

Mijn gastouderopvang is net als een groot gezin. Voor de kinderen is het een plaats om andere kinderen te ontmoeten en te leren kennen, met elkaar te spelen, samen te eten en de wereld te ontdekken.

De kinderen draaien mee in het gezin. Daarom worden ook de dagelijkse dingen ondernomen zoals de hond uitlaten, een boodschapje doen, naar de markt of meehelpen met de tafel afruimen en speelgoed opruimen. Geen enkele dag is hetzelfde en elk kind heeft zijn eigen dagritme. Toch heeft elke dag wel vaste elementen. Dit geeft regelmaat, structuur en een veilig gevoel. Bovendien: niets moet en veel mag.

Omdat mijn opvang zo kleinschalig is, kan ik veel meer inspelen op de persoonlijke behoefte van het kind. Vooral voor baby’s is dit erg fijn. Rust en regelmaat is erg belangrijk voor ze en die kan ik ze als gastouder hier geven. Ook vind ik buiten spelen heel belangrijk. Stoepkrijten, touwtje springen, elastieken, voetballen, in de zandbak spelen noem maar op. Zelf doe ik natuurlijk nog fanatiek mee!

Kinderen willen leren, alles is immers spannend en het ontdekken waard. Ook daarom werk ik met thema’s. Sint en Kerst, jaargetijden en natuur. In de herfst lekker naar het bos paddestoelen bekijken en door bladeren hollen. In de zomer watergevecht en lekker helpen de auto wassen. Zo bedenken en doen we samen de leukste dingen. Elke dag weer en meer!

Gastouder Anja in ’t kort:

  • Heeft 3 kinderen (27, 25 en 22 jaar) en een hondje.

Tarieven en dagen:

  • KOOS adviestarief. Voor meer informatie gelieve contact opnemen met het gastouderbureau.
  • Leeftijd opvang: 0 tot 12 jaar
  • Opvangdagen: maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag (in overleg alles bespreekbaar)
  • Max. 6 kinderen

Adres
Nieënhof
8111 CB Heeten
0572 360185
gob@kinderopvangkoos.nl

Inspectierapport

Registratie landelijk register en GGD inspectierapporten

LRK nummer

274937232
meisje lezen

Enthousiast geworden? Schrijf je in bij jouw locatie.

Vragen? Neem contact op met het gastouder bureau.