Scroll top
Gastouderopvang

Anneke Koerhuis

Elke dag heerlijk buiten en tussen de dieren; kinderen worden er blij van! Dat zie ik aan mijn eigen zoon en dochter én aan de kinderen voor wie ik gastouder mag zijn. Ons huis is omringd door onze tuin, door weiland en groen. In het weiland staan onze pony’s, geiten, kippen en een varken. Samen voeren en verzorgen we de dieren – hoe leuk is dat!

Samen een lekkere cake bakken, de tafel dekken voor het ontbijt en de lunch, zelf je jas aandoen; alles wat we doen is leuk én leerzaam. En gezellig natuurlijk. Ook met thema’s leren de kinderen op een leuke manier over van alles: seizoenen, feestdagen, natuur en meer. Dat doen we natuurlijk spelenderwijs: ik lees erover voor, we doen spelletjes en knutselen.

Een dag bij mij heeft zoveel mogelijk een vast ritme. Zo weten de kinderen wat ze kunnen verwachten, dat geeft rust. ’s Ochtends eten we samen fruit, tussen de middag eten we samen een broodje en ’s middags drinken we gezellig wat met een gezond tussendoortje. Tussendoor doen we allerlei leuke dingen: knutselen, buiten spelen, de dieren voeren, boekjes lezen. Tijd voor jezelf is er natuurlijk ook, lekker spelen in de speelhoek of buiten.

Met elkaar hebben we het elke dag fijn. Dat zorgen we samen voor. Gezellig!

Gastouder Anneke in ’t kort:

  • Woont samen met man Mart, zoon Twan, dochter Lune en hond Dex.

Tarieven en dagen:

  • KOOS adviestarief. Voor meer informatie gelieve contact opnemen met het gastouderbureau.
  • Leeftijd opvang: 0 tot 12 jaar
  • Opvangdagen: vrijdag
  • Max. 5 kinderen

Adres
Enkstraat
8102 GN Raalte
0572 360185
gob@kinderopvangkoos.nl

Inspectierapport

Registratie landelijk register en GGD inspectierapporten

LRK nummer

240515572
meisje lezen

Enthousiast geworden? Schrijf je in bij jouw locatie.

Vragen? Neem contact op met het gastouder bureau.