Op kinderdagverblijf Eigen-Wijs draait het om actief spelen, ontdekken en groeien. En om jezelf kunnen zijn, want daar wordt ieder kind blij en groot van. Dus krijgen alle kinderen bij ons de ruimte. Om te kiezen wat zij willen én om lekker te rennen, roepen en plezier te maken.


Bij ons krijg je de ruimte. Dat kan, want we hébben de ruimte. We zitten in brede school De Linderte en daarmee hebben we een groot speelplein, veel groen en bewegingsvrijheid. Die ruimte delen we trouwens ook graag. Met peuterwerk en de bso die hier ook zitten én met alle kinderen van onze drie groepen: horizontale babygroep De Hummeltjes, verticale groep De Deugnietjes en peuterwerk Draakjes. Wat een gezelligheid! 


Zelf ontdekken, samen groeien

We hebben het hier goed voor elkaar. Buiten is zoveel te doen en beleven. Rennen, roepen, klauteren en fietsen. En vies worden, dat mag ook. We spelen op het plein, maar ontdekken ook de wereld buiten het hek. We wandelen in de wijk, bezoeken de speeltuin of gaan met de bolderkar naar de dierenweide. Heerlijk!

Binnen hebben we het ook fijn. Hier zijn we creatief, sportief of muzikaal bezig. En leren doen we ook actief, met Uk & Puk en steeds wisselende thema’s. Zo ontwikkelt ieder kind zich elke dag verder, op eigen manier en eigen tempo. Ieder mag bij ons zichzelf zijn; dat geldt ook voor ouders en verzorgers. Want bij ons draait het om samen!

Kdv Eigen-Wijs in ’t kort:

  • Vaste pedagogisch medewerkers
  • 3 groepen
  • Wij werken met Uk&Puk
  • Samen met peuterwerk en bso gevestigd in de basisschool

Tarieven

Bekijk onze tarieven of bereken eenvoudig en snel je kosten met behulp van onze handige rekentool!

Bekijk tarieven Bereken je kosten