kinderopvang

Na een drukke schooldag kunnen kinderen lekker bijkomen op onze Buitenschoolse opvang. KOOS biedt kinderen een "thuis" aan waar ze zichzelf kunnen zijn. KOOS beschikt over buitenschoolse opvang groepen in bijna alle dorpskernen in de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe.

Bij Buitenschoolse opvang gaat het om vrije tijd voor de kinderen voor en/of na schooltijd. De kinderen worden door de pedagogisch medewerker naar school gebracht en/of gehaald. Indien mogelijk gaan ze op eigen gelegenheid. Nadat de kinderen wat gedronken hebben, kunnen ze spelen, lezen of gewoon dat doen waar ze zin in hebben. Er is volop speelgoed en handenarbeid materiaal. Ook is er een plek waar de kinderen rustig kunnen zitten.

De groepen worden begeleid door onze goed opgeleide en gemotiveerde pedagogisch medewerkers. Hun betrokkenheid en pedagogisch handelen werden in het meest recente klanttevredenheidsonderzoek (september 2014) gewaardeerd met het cijfer 8,5!

De minimale afname is 1 dagdeel per week (1 dagdeel is 1 maal voorschoolse opvang, of een korte of lange middag naschoolse opvang). De openingstijden zijn afgestemd op de schooltijden. Zie hiervoor het tabblad 'Openingstijden', of ga naar 'locaties'.

Naschoolse opvang eindigt op onze locaties om 18.00 uur. Op een aantal locaties bieden wij extra mogelijkheden. Die leest u hieronder.

Verlengde opvang
Op 7 locaties bieden we de mogelijkheid voor een latere eindtijd. U kunt hier op dagen waarop u dat wilt naast de reguliere tijden (tot 18.00 uur) ook kiezen voor een langere dag, namelijk tot 19.00 uur. Rond etenstijd krijgt uw kind, indien gewenst, een warme maaltijd. Het betreft achtereenvolgens:

* Braz, grote Beukelaer 2 in Heino;
* Storm, Raarhoeksweg 34c in Raalte;
* Twister Linderte, Richterambtweg 3 in Raalte;
* Boemerang, de Brink 2 in Raalte;
* Musketier, L.H. Pottstraat 16 in Olst;
* Tornado, Weseperweg 10 in Heeten;
* Eibernest, Gieteling 36 in Raalte

Flexibele opvang
Op onderstaande locaties kunt u, naast reguliere opvang, gebruik maken van flexibele opvang. Hiervan wordt vooral door ouders met onregelmatige werktijden gebruik gemaakt. Het gaat om:
* Storm, Raarhoeksweg 34c in Raalte;
* Twister Linderte, Richterambtweg 3 in Raalte;
* Boemerang, de Brink 2 in Raalte;
* Musketier, L.H. Pottstraat 16 in Olst;
* Tornado, Weseperweg 10 in Heeten;
* Eibernest, Gieteling 36 in Raalte;

Voor meer informatie hierover het tabblad 'flexibele opvang'.

Direct inschrijven? Gebruik de inschrijfmodule.