Doen. We zijn er gek op bij bso TrotZ. We zijn hier dan ook volop en altijd in beweging. Onze locatie is er dé plek voor. We zitten namelijk bij het jeugdhonk van VV Heino. En daarmee hebben we alle ruimte voor actieve, gezellige uren. En voor plezier natuurlijk!

Bij TrotZ kom je om te ontdekken, spelen en genieten. Hier mag je je lekker uitleven na schooltijd. Heerlijk spelen op de sportvelden van VV Heino bijvoorbeeld. Van een potje voetbal tot leuke spellen, er is altijd iets leuks te doen. Onze vrolijke pedagogisch medewerkers bedenken de leukste spellen – en ze houden natuurlijk een oogje in het zeil.

Ook binnen heb je een geweldige tijd, daarvoor hebben we alles in huis. In de knusse hoek van de kantine kun je knutselen, chillen en gezellig samen zijn met de andere kinderen. Een fijne en gezellige plek voor jou en je vrienden en vriendinnen!

Bij TrotZ houden we natuurlijk rekening met verschillen in leeftijd en interesses. We horen graag wat je wilt en leuk vindt. Je kunt kiezen voor ons sportconcept. Want na schooltijd is jouw tijd! Kom dus naar bso TrotZ en beleef de leukste avonturen!

TrotZ is geopend op maandag, dinsdag en donderdagmiddag. Voor de voorschoolse opvang en de woensdag en vrijdag gaan de kinderen naar de BSO BraZ en BSO Toff.

Bso TrotZ in ’t kort:

  • Opvang vanaf 8 jaar
  • 2 groepen
  • Vaste pedagogisch medewerkers

Tarieven

Bekijk onze tarieven of bereken eenvoudig en snel je kosten met behulp van onze handige rekentool!

Bekijk tarieven Bereken je kosten