kinderopvang

Luttenberg,

Afgelopen vrijdag was het dan zover. Groot feest in Luttenberg bij Kinderopvang Doerak. Het is alweer 10 jaar geleden dat KOOS daar een vestiging opende.

Gestart werd toen met een Kinderdagverblijf groep (0-4 jaar) en een Buitenschoolse Opvang (4-13 jaar). In 2013 voegde peuterwerk De Eekhoorntjes (2,5- 4 jaar) zich daar na de fusie ook bij. 

De afgelopen 10 jaar hebben er veel kinderen gebruik gemaakt van deze deskundige opvang in een knusse en huiselijke sfeer. Hoog tijd dus voor een gezellig feestje voor (oud)medewerkers, kinderen en ouders. Na een woordje van Clustermanager Marga Pool werd het feest officieel geopend door de pedagogisch medewerkers en alle kinderen met een spectaculaire dans, waarop al weken stiekem was geoefend. Er kwam zelfs een heuse Minion langs om mee op de foto te gaan of te knuffelen. Een springkussen, snackwagen, schmink en tattoo hoek maakten het feest compleet. Deze middag werd de 11- jarige Melle ook in het zonnetje gezet. Vanaf de opening tot op heden neemt ze hier opvang af. 

Op naar de volgende jaren met vele gezellige opvang- uurtjes!

Kinderopvang Doerak biedt reguliere en flexibele opvang aan in een leerzame omgeving met volop persoonlijke en liefdevolle aandacht. Er is een intensieve samenwerking met basisschool Esmoreit. 

Meer informatie kunt u vinden op www.kinderopvangkoos.nl