kinderopvang

Inge Tijdhof ( 1971) wordt per 1 januari 2018 benoemd tot directeur/ bestuurder van kinderopvang KOOS. Ze volgt interim-bestuurder / coach Fred Sterk op. Samen hebben ze Kinderopvang KOOS de afgelopen periode voorbereid op de volgende fase in de toekomst.

Inge heeft in diverse managementfuncties gewerkt in de verstandelijk gehandicaptenzorg en psychiatrie in Overijssel. De laatste jaren is ze werkzaam bij kinderopvang KOOS. Eerst enige jaren als clustermanager, de laatste twee jaar als directeur. In al deze functies heeft ze ruime ervaring opgedaan met bestuur en management. Inge is een sociaal bevlogen leider die gericht is op samenwerking en verbinding.

Inge Tijdhof:

“ Kinderopvang KOOS is een unieke organisatie met veel ambitie en uitdagingen, samen met de lokale partners streven we ernaar om een optimaal kwalitatief goed aanbod neer te zetten voor elk kind van 0- 13 jaar.
Samen zijn we in staat een unieke omgeving te creëren waarin elk kind zich optimaal kan ontwikkelen, aansluitend bij talenten en de individuele ontwikkelfase van het  kind.
Ik zie het als een geweldige kans en mooie uitdaging om de verbinding en de samenwerking te optimaliseren zowel in Salland als in Apeldoorn.”

Kinderopvang KOOS

KOOS biedt opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar. De organisatie heeft de volgende vormen van opvang: BSO, kinderdagopvang, peuterwerk en gastouderopvang. De stichting heeft diverse locaties in de meeste dorpskernen in Salland en een aantal locaties in Apeldoorn. Het doel van de organisatie is om ouders te ontzorgen en elk kind een kansrijke start te bieden in deze samenleving.