kinderopvang

Vanwege de huidige personeelskrapte is het op dit moment niet mogelijk om bij onze locaties in Salland een contract voor flexibele opvang af te sluiten.
Zodra dit weer mogelijk is, zullen we dit communiceren.

Flexibele Buitenschoolse opvang is speciaal bedoeld voor ouders die bijvoorbeeld vanwege onregelmatige werktijden behoefte hebben aan extra flexibiliteit.

KOOS biedt flexibele Buitenschoolse opvang op de volgende locaties:
* Storm, Raarhoeksweg 34c in Raalte;
* Twister Linderte, Richterambtweg 3 in Raalte;
* Boemerang, Jan van Arkelstraat 7 in Raalte;
* Musketier, L.H. Pottstraat 16 in Olst;
* Tornado, Weseperweg 10 in Heeten;
* Eibernest, Gieteling 36 in Raalte;
* BraZ, Grote Beukelaer 2 in Heino;
* TrotZ, Stationsweg 10 in Heino;
* ToFF, Kon. Julianastraat 3 in Heino;
* Doerak, Wispelweg 19 in Luttenberg;

Hoe werkt dit?

 • De locaties waar wij flexibele opvang bieden zijn geopend van 07.00 tot 19.00 uur;
 • Er wordt gewerkt met de volgende bundels:
  Bundel van 12 uur met 2 keuzedagen;
  Bundel van 24 uur met 3 keuzedagen;
  Bundel van 36 uur en 48 uur met 4 keuzedagen;
  Bundel van 60 uur en oplopend met 12 uur met 5 keuzedagen.
 • voorschoolse opvang, (afhankelijk van de begintijd van de school): 1,5 of 1,75 uur naschoolse opvang, (afhankelijk van de eindtijd van de school):  minimaal een blok van 3 uur, te verlengen met telkens 1 uur, met als uiterlijke eindtijd 19.00 uur vakantieopvang voor buitenschoolse opvang: af te nemen in blokken van 3 uur.
 • U dient vóór de 15e van de maand de uren voor de komende maand door te geven aan de locatie. Deze uren zijn dan gegarandeerd. Heeft u nog extra uren nodig die na de 15e van de maand zijn doorgegeven, dan wordt er samen met de pedagogisch medewerker bekeken of dit mogelijk is.
 • Het is mogelijk om gebruik te maken van een avondmaaltijd indien de kinderen later dan 18.00 uur worden opgehaald. Deze maaltijden worden apart in rekening gebracht.
 • De contracturen worden maandelijks gefactureerd.
 • Mocht u in een maand niet alle contracturen uren opmaken, dan neemt u ze mee naar de volgende maand. Ze blijven gedurende het gehele kalenderjaar geldig; aan het eind van het jaar vervallen ze.

Op de locaties waar wij flexibele buitenschoolse opvang bieden blijft uiteraard de gelegenheid voor reguliere opvang bestaan.
Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met onze afdeling Klantbeheer, via klantbeheer@kinderopvangkoos.nl of 0572-360185

Direct inschrijven? Gebruik de inschrijfmodule.