Elke dag op ontdekking en avontuur. Het kan bij ons, op peuterwerk De Vlegetjes. Het is ook precies waar nieuwsgierige kinderen blij van worden: verkennen, ontdekken en verwonderen. Daarvoor hebben wij alle ruimte. Een fijn gebouw, een groene tuin en natuurlijk veel gezellige kinderen om mee te spelen. 


Een fijne plek om te spelen, leren en groeien, daar worden kinderen blij van. Zeg nou zelf: wie niet?! Daarom zitten we, samen met kinderdagverblijf Ooievaar, in openbare basisschool De Vogelaar. Dat maakt de stap naar de basisschool straks ook nog eens een stuk kleiner. Je hebt het dus goed voor elkaar op onze opvang. En er is meer reden om te kiezen voor De Vlegeltjes!

Kleine verkenners en jonge ontdekkers 

Wat dacht je van onze fijne buitenruimte! Het plein van de school, daar kun je heerlijk rennen en hollen. En de groene tuin, vol planten, struiken en heggen – boeiend om de natuur te ontdekken en heerlijk om doorheen te kruipen. Binnen is het ook goed toeven. We hebben een gezellig lokaal met veel speelmaterialen. En we kunnen actief bewegen in de gymzaal.

Goed om te weten: we zijn een VVE locatie én we werken met Uk & Puk. Zo leren we samen al vroeg over taal en de boeiendste thema’s. Op peutwerk De Vlegeltjes is het dus leuk én leerzaam!

Pw De Vlegeltjes in ’t kort:

  • Vaste pedagogisch medewerkers
  • 1 groep 
  • Werken met Uk&Puk
  • Korte en doorlopende lijnen met school
  • Samen met bso en kdv in de basisschool

Tarieven

Bekijk onze tarieven of bereken eenvoudig en snel je kosten met behulp van onze handige rekentool!

Bekijk tarieven Bereken je kosten