Scroll top
Kinderdagverblijf

Ooievaar

Samen spelen en ontdekken. Op Kinderdagverblijf Ooievaar is altijd wat te beleven. We zitten dan ook op een fijne plek: in basisschool de Vogelaar. En we werken samen met Peuterwerk de Vlegeltjes. Met elkaar maken we onze dagen gezellig, leuk én leerzaam!

Samen en met elkaar, daar word je blij van. Daarom zitten we op zo’n fijne plek met zoveel kinderen, ruimte en mogelijkheden om ons heen. Zo is er altijd wat te kiezen en elke dag wat anders te beleven en ontdekken. En daar groeien kinderen van, ieder op z’n eigen manier en tempo.

Fijn om te zijn, heerlijk om te ontdekken. 

In onze huiselijke opvang maken we er samen leuke en leerzame dagen van. We werken met Uk & Puk, dus er zijn steeds nieuwe thema’s om wijzer van te worden. Buiten gaan we verder op ontdekking. We hebben een heerlijk groene tuin vol plantjes en beestjes – daar verwonderen we ons elke dag over. Er zijn zelfs een avonturenpad, balanspalen, een speelhuisje en heggen om je in te verstoppen.

Je begrijpt, we zijn buiten wanneer het maar kan. Sowieso elke dag wel even. We verkennen ook de wereld buiten ons plein. Samen wandelen we naar de geitjes en kipjes én de speeltuin om de hoek. Of we doen samen boodschappen bij de supermarkt iets verderop. Zo maken we elke dag anders en fijn!

KDV Ooievaar in ’t kort:

  • Opvang van 0 tot 4 jaar
  • Vaste pedagogisch medewerkers
  • 1 babygroep en 1 verticale groep

Adres
Gieteling 36
8103 EZ Raalte
06 51837379
kdvooievaar@kinderopvangkoos.nl

Openingstijden

Maandag 7.00 - 19.00 uur
Dinsdag 7.00 - 19.00 uur
Donderdag 7.00 - 19.00 uur
Vrijdag 7.00 - 19.00 uur

Inspectierapport

Registratie landelijk register en GGD inspectierapporten

LRK nummer

108560673

Tarieven

Tarieven bekijken

Ook op deze locatie

bso Eibernest pw De Vlegeltjes
Foto-1

Enthousiast geworden? Schrijf je in bij jouw locatie.

Wil je een locatie bekijken? Vraag een rondleiding aan.