Gezellig, huiselijk en kleinschalig. Wat wil je nog meer? Veel plezier en elke dag wat nieuws leren natuurlijk! Daarom kies je voor peuterwerk De Springplank. Samen gaan we op ontdekking en avontuur. En onderweg zetten we grote en gezellige stappen. 

Bij ons draait het om samen. Daarom zitten we bijvoorbeeld ook in openbare basisschool De Springplank. En delen we ons lokaal met de bso. Dat is naast gezellig ook fijn voor straks: de stap naar de basisschool is zo een stuk minder spannend. En omdat we met Uk & Puk en VVE werken, leren we nu ook al hoe het is om te leren. Zo zijn we goed bezig met later!

Tijd voor plezier, ruimte voor pret

Leren en ontdekken, kinderen houden ervan. Dus krijgen ze bij ons de ruimte om elke dag wat nieuws te doen en beleven. In de kring overleggen we samen wat we gaan doen. Ga je de verschillende hoeken verkennen? Ga knutselen of schilderen? Wil je een boek lezen of samen een spel spelen in de speelzaal? Of wil je op het leerplein leren over kleuren en vormen? Vertel het, dan doen we het!

Of wil je de buitenlucht in? Er is heel wat te beleven op het grote speelplein. Kijk eens hoe alles wakker wordt in de ochtendzon. Voel eens hoe zacht het gras is. Liever rennen en ravotten? Tikkertje misschien? Plantjes en beestjes bekijken? Het kan allemaal op peuterwerk De Springplank!

Pw De Springplank in ’t kort:

  • Opvang van 0 tot 4 jaar
  • Vaste pedagogisch medewerkers
  • Leeftijdgericht aanbod
  • 2 groepen: Regenboog en Bubbels
  • Wij werken met Uk&Puk
  • Korte en doorlopende lijnen met school

Tarieven

Bekijk onze tarieven of bereken eenvoudig en snel je kosten met behulp van onze handige rekentool!

Bekijk tarieven Bereken je kosten