Scroll top
Kinderdagverblijf

Spetters

Midden in Heino vind je Kinderdagverblijf Spetters. Bij ons heeft ieder kind het naar z’n zin, daar zorgen we samen voor. En daar hebben we alles voor in huis. We maken onderdeel uit van kindcentrum de Springplank. Dat is reuze gezellig. En er is elke dag wat te ontdekken!

Gezelligheid, daar ben je zeker van op ons kinderdagverblijf. Want in en rond onze lokalen in de Springplank is volop beweging. We hebben twee groepen: groep Regenboog en groep Bubbels. Allebei met gezellige kinderen én pedagogisch medewerkers. Samen hebben we het fijn!

Samen op ontdekking, daar groei je van!

Bij ons mag je zijn wie je bent. Je krijgt alle ruimte om te ontwikkelen en groeien, in je eigen tempo natuurlijk. Daar helpen wij je bij, met liefdevolle aandacht en met de leukste en leerzaamste activiteiten. Daarbij luisteren we naar wat jij leuk vindt om te doen en te ontdekken. Wil je knutselen en schilderen? Of samen een spel spelen? Liever door een boek bladeren? Actief bewegen in de grote hal? Het kan en het mag.

Liever naar buiten? Dat komt goed uit, we hebben een heerlijke buitenspeelplaats vol uitdagingen! Samen rennen en ravotten, met elkaar een potje tikkertje of verstoppertje spelen. Plantjes bekijken en beestjes onderzoeken. Er is hier zoveel te doen en te ontdekken… Kom snel langs om kennis te maken. We kijken naar je uit!

KDV Spetters in ’t kort:

  • Opvang van 0 tot 4 jaar
  • Vaste pedagogisch medewerkers
  • 2 groepen: Regenboog en Bubbels
  • Activiteiten gericht op alle ontwikkelingshoeken

Adres
Koningin Julianastraat 3
8141 ET Heino
06 26067623
kdvspetters@kinderopvangkoos.nl

Openingstijden

Maandag 7.15 - 18.00 uur
Dinsdag 7.15 - 18.00 uur
Woensdag 7.15 - 18.00 uur
Donderdag 7.15 - 18.00 uur
Vrijdag 7.15- 18.00 uur

Inspectierapport

Registratie landelijk register en GGD inspectierapporten

LRK nummer

170285595

Tarieven

Tarieven bekijken

Ook op deze locatie

bso ToFF pw De Springplank
Foto-1

Enthousiast geworden? Schrijf je in bij jouw locatie.

Wil je een locatie bekijken? Vraag een rondleiding aan.