Van avonturen beleven, groei je. Op peuterwerk Bössels zit je dus goed. Want hier is elke dag een groot avontuur. Samen op verkenning en ontdekking, we zijn er gek op. En we zitten in brede school Speelleerplaats, samen met kdv Bössels, bso Bikkels en de A. Bosschool, dus veel gezelligheid en alle ruimte voor gezelligheid.

Bij ons is veel te doen. Samen zijn we enorm in beweging. Op het grote schoolplein bijvoorbeeld, en in onze nieuwe tuin, waar je lekker vies mag worden. Of in onze eigen bibliotheek. Oh ja, en we vieren feesten zoals Kerst en Sinterklaas, doen mee met het Voorleesontbijt en de Kinderboekenweek. Allemaal leuk en leerzaam!
Ook werken we met het VVE-programma Uk en Puk. Tijdens de verschillende thema's doen we veel activiteiten. Daarbij zijn we ook lekker creatief. We ontdekken verschillende materialen, knutselen en hebben zelfs een speciale thematafel.

Uitstapjes? Ja, doen we ook. We wandelen door het dorp en bezoeken de donderdagmarkt met kaas- en groenteboeren. Of we lopen even naar de boerderij waar we verse eitjes halen. En natuurlijk bezoeken we ook de speeltuin in het , heerlijk samen spelen!

Bij peuterwerk Bössels is er altijd avontuur en plezier. Kom je snel kijken?

Pw Bössels in ’t kort:

  • Opvang 2 / 2,5 tot 4 jaar
  • 1 stamgroep
  • Wij werken met Uk & Puk
  • VVE geregistreerd
  • Doorgaande leerlijn
  • vaste pedagogisch medewerkers

Tarieven

Bekijk onze tarieven of bereken eenvoudig en snel je kosten met behulp van onze handige rekentool!

Bekijk tarieven Bereken je kosten