Scroll top
Buitenschoolse opvang

Bikkels

Hoi! Wij zijn BSO Bikkels, dé plek waar je na schooltijd helemaal jezelf kunt zijn én los kan gaan. Daar is hier namelijk alle ruimte voor. We zijn onderdeel van brede school Speelleerplaats in Wesepe, dus op onze locatie kun je alle kanten op.

Een grote gezellige binnenruimte. Die hebben we! Hier is van alles te ontdekken en doen. Kletsen en lachen met de andere kinderen, zingen en dansen, knutselen of chillen met een boek lezen, het kan en mag allemaal. Aan jou de keuze! We bedenken ook de leukste activiteiten, voor samen natuurlijk want dat betekent nóg meer plezier.

Misschien wel het allerleukst: buiten zijn! Na een lange schooldag kun je helemaal uitleven op ons grote speelterrein met te gekke speeltoestellen. Klimmen, klauteren of ondersteboven hangen. Ga je gang! Samen een wandeling maken in de buurt? Ook leuk!

Hadden we al verteld hoe gezellig het is op onze locatie? We zitten hier samen met KDV Bössels, PW Bössels en de A. Bosschool. Samen maken we van elke middag een groot avontuur vol plezier. Dus… kom erbij en wees een échte bikkel!

BSO Bikkels in ’t kort:

  • Opvang 4 tot 13 jaar
  • 1 basisgroep
  • Vaste pedagogisch medewerkers
  • Samenwerking met basisschool A. Bosschool

Adres
Scholtensweg 44
8124 AJ Wesepe
06 58752291
bsobikkels@kinderopvangkoos.nl

Openingstijden

Maandag 07.15 - 18.00 uur
Dinsdag 07.15 - 18.00 uur
Donderdag 07.15 - 18.00 uur
Vrijdag 07.15 - 18.00 uur

Inspectierapport

Registratie landelijk register en GGD inspectierapporten

LRK nummer

232733211

Tarieven

Tarieven bekijken

Ook op deze locatie

kdv Bössels pw Bössels
Foto-1

Enthousiast geworden? Schrijf je in bij jouw locatie.

Wil je een locatie bekijken? Vraag een rondleiding aan.