Scroll top
Buitenschoolse opvang

Storm

Ben je stoer en hou je van avontuur? Dan is BSO Storm jouw plek voor na schooltijd! Onze locatie is uniek, dat durven we wel te zeggen. We hebben een prachtige boerderijlocatie. Veel groen, natuur, ruimte én dieren. Dus… waar wacht je nog op!

Onze BSO zit op een unieke plek in Raalte Noord, vlakbij Ivoor. Hier waan je je op een boerderij en beleef je het buitenleven. Op verkenning in de natuur, spelen in de stallen, een potje voetballen, crossen op je crossfiets én… knuffelen met dieren, van geit tot schaap, van schildpad tot pony… ze wachten op jou!

Bij ons zitten de dagen vol spannende én leerzame activiteiten. In het voorjaar leggen we samen ons eigen moestuintje aan of helpen we een handje in de kas. Ook ontdekken we de geheimen van de natuur en leren we hoe we goed voor onze omgeving kunnen zorgen. Oh, en is het een keer te koud of te nat, dan vermaken we ons binnen natuurlijk ook als de beste!

Op BSO Storm is geen dag hetzelfde. We zorgen ervoor dat elke dag vol verrassingen zit, zodat je altijd iets nieuws kunt ontdekken. Kom je snel eens kijken?

BSO Storm biedt opvang voor kinderen van basisscholen De Linderte, De Vogelaar en De Rietkraag. Ook kinderen van De Horizon en De Zonnehof zijn natuurlijk welkom; het vervoer van school naar BSO Storm moet dan worden geregeld door de ouders/verzorgers zelf.

BSO Storm in ’t kort:

  • Opvang 8 t/m 13 jaar
  • 4 groepen
  • Vaste pedagogisch medewerkers

Adres
Raarhoeksweg 34c
8102 SZ Raalte
06 34149643
bsostorm@kinderopvangkoos.nl

Openingstijden

Maandag 14.15 - 18.15 uur
Dinsdag 14.15 - 18.15 uur
Donderdag 14.15 - 18.15 uur
Vakantieopvang maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 07.15 - 18.15 uur
Flexibele opvang mogelijk in de vakantie 7.00 - 19.00 uur

Inspectierapport

Registratie landelijk register en GGD inspectierapporten

LRK nummer

792875369

Tarieven

Tarieven bekijken

Ook op deze locatie

kdv Bengel
Foto-1

Enthousiast geworden? Schrijf je in bij jouw locatie.

Wil je een locatie bekijken? Vraag een rondleiding aan.