Scroll top
Kinderdagverblijf

Bengel

Bij Kinderdagverblijf Bengel beginnen avonturen en komt de natuur tot leven! Op onze uniek stek in Raalte Noord, pal naast Ivoor, geniet je volop van de natuur en de geweldige dieren die hier bij ons wonen. Heel wat te verkennen en ontdekken dus!

Geiten, konijnen, schapen, schildpadden, vissen en zelfs pony’s, je vindt ze bij KDV Bengel. En weet je? Soms maken we zelfs een ritje op de pony’s, hoe leuk is dat?! Je snapt, op zo’n mooie en groene plek zijn we natuurlijk buiten wanneer het kan. Samen klimmen, klauteren en ravotten in de tuin of op de hooibalen. Knuffelen met de dieren hoort er natuurlijk ook bij!

Binnen hebben we het net zo gezellig, met een landelijke inrichting waarmee we natuur naar binnen halen. Hier is zóveel om mee te spelen. We knutselen, puzzelen, kleien, schilderen… Zingen, dansen en kletsen vinden we ook heerlijk. Naar elkaar luisteren, van elkaar leren, daar groeien we samen van. En ondertussen hebben gewoon volop plezier.

Ook fijn om te weten: ons gezellige team zorgt voor alles wat kinderen nodig hebben. Van vers fruit en brood tot drinken, tussendoortjes, luiers en natuurlijk uitdagend, leerzaam én leuk speelgoed. Bij Bengel zit elke dag vol speelplezier en ontdekkingen!

KDV Bengel in ’t kort:

  • Opvang 0 tot 4 jaar
  • 3 groepen
  • Vaste pedagogisch medewerkers

Adres
Raarhoeksweg 34c
8102 SZ Raalte
06 82317824
kdvbengel@kinderopvangkoos.nl

Openingstijden

Maandag 7.15 - 18.00 uur
Dinsdag 7.15 - 18.00 uur
Woensdag 7.15 - 18.00 uur
Donderdag 7.15 - 18.00 uur
Vrijdag 7.15 - 18.00 uur
Mogelijkheid tot verlengde opvang 7.00 - 19.00 uur

Inspectierapport

Registratie landelijk register en GGD inspectierapporten

LRK nummer

886168120

Tarieven

Tarieven bekijken

Ook op deze locatie

bso Storm pw
Foto-1

Enthousiast geworden? Schrijf je in bij jouw locatie.

Wil je een locatie bekijken? Vraag een rondleiding aan.