Scroll top
Peuterwerk

De Springplank

Gezellig, huiselijk en kleinschalig. Wat wil je nog meer? Veel plezier en elke dag wat nieuws leren natuurlijk! Daarom kies je voor Peuterwerk de Springplank. Samen gaan we op ontdekking en avontuur. En onderweg zetten we grote en gezellige stappen.

Bij ons draait het om samen. Daarom zitten we bijvoorbeeld ook in kindcentrum de Springplank. En delen we ons lokaal met de BSO. Dat is naast gezellig ook fijn voor straks: de stap naar de basisschool is zo een stuk minder spannend. En omdat we met Uk & Puk werken, leren we nu ook al hoe het is om te leren. Zo zijn we goed bezig met later!

Tijd voor plezier, ruimte voor pret.

Leren en ontdekken, kinderen houden ervan. Dus krijgen ze bij ons de ruimte om elke dag wat nieuws te doen en beleven. In de kring overleggen we samen wat we gaan doen. Ga je de verschillende hoeken verkennen? Ga je knutselen of schilderen? Wil je een boek lezen of samen een spel spelen in de speelzaal? Of wil je op het leerplein leren over kleuren en vormen? Vertel het, dan doen we het!

Of wil je de buitenlucht in? Er is heel wat te beleven op het grote speelplein. Kijk eens hoe alles wakker wordt in de ochtendzon. Voel eens hoe zacht het gras is. Liever rennen en ravotten? Tikkertje misschien? Plantjes en beestjes bekijken? Het kan allemaal op Peuterwerk de Springplank!

Pw De Springplank in ’t kort:

  • Opvang van 0 tot 4 jaar
  • Vaste pedagogisch medewerkers
  • Leeftijdgericht aanbod
  • Wij werken met Uk & Puk
  • Korte en doorlopende lijnen met school

Adres
Koningin Julianastraat 3
8141 ET Heino
06 26026899
pwspringplank@kinderopvangkoos.nl

Openingstijden

Maandag 8.30 - 11.15 uur
Dinsdag 8.30 - 11.15 uur
Woensdag 8.30 - 11.15 uur
Donderdag 8.30 - 11.15 uur
Vrijdag 8.30 - 11.15 uur

Inspectierapport

Registratie landelijk register en GGD inspectierapporten

LRK nummer

170285595

Tarieven

Tarieven bekijken

Ook op deze locatie

bso BraZ bso ToFF
Foto-1

Enthousiast geworden? Schrijf je in bij jouw locatie.

Wil je een locatie bekijken? Vraag een rondleiding aan.