Scroll top
Kinderdagverblijf

KnuZ

Kinderdagverblijf KnuZ is knus én volop in beweging. We hebben namelijk een enorm gezellige plek. Met onze drie KDV-groepen zitten we samen met Peuterwerk Rakkers en BSO BraZ in brede school Ons Plein. Volop gezelligheid dus. En alle ruimte voor plezier!

Bij KDV KnuZ hebben kinderen het naar hun zin, dat is zeker. Op onze drie groepen – Boefjes, Kanjers en Toppers – is elke dag wat te beleven en te ontdekken. Dat doen we dan ook. We leren actief met VVE-methode Uk en Puk. En natuurlijk leren we ook van elkaar, dat gaat makkelijk met zoveel vriendjes en vriendinnetjes om je heen.

Fijn om te zijn, heerlijk om te ontdekken.
Het gebouw waarin we zitten heet niet zomaar Ons Plein. Het is een grote locatie mét een groot plein. Daarop kunnen we alle kanten op en eindeloos spelen. Er is zelfs een echte waterpomp! En als KDV hebben we een eigen afgesloten belevingstuin, maar ook een glijbaan, schommel en zandbak. Je begrijpt, we zijn dus buiten wanneer het maar kan.

Binnen zijn we ook graag. Samen spelletjes doen of door een plaatjesboek bladeren. Ook onze ontwikkelhoeken zijn superfijn – hier ontdekken we wat we kunnen, hier leren we continu en ontwikkelen we elke dag verder. Oh, en we hebben een grote speelhal waar we samen kunnen rennen en dansen. Dus… We kijken naar je uit!

KDV KnuZ in ’t kort:

  • Opvang 0 t/m 4 jaar
  • 3 stamgroepen
  • Max. 16 kinderen
  • Vaste pedagogisch medewerkers
  • Gevestigd in brede school Ons Plein

Adres
Grote Beukelaer 2
8141 BP Heino
0572 394233
kdvknuz@kinderopvangkoos.nl

Openingstijden

Maandag 07.15 - 18.00 uur
Dinsdag 07.15 - 18.00 uur
Woensdag 07.15 - 18.00 uur
Donderdag 07.15 - 18.00 uur
Vrijdag 07.15 - 18.00 uur
Verlengde en flexibele opvang mogelijk 7.00 - 19.00 uur

Inspectierapport

Registratie landelijk register en GGD inspectierapporten

LRK nummer

225359704

Tarieven

Tarieven bekijken

Ook op deze locatie

bso BraZ pw De Rakkers
Foto-1

Enthousiast geworden? Schrijf je in bij jouw locatie.

Wil je een locatie bekijken? Vraag een rondleiding aan.