Scroll top
Buitenschoolse opvang

BraZ

BSO BraZ, daar wil je zijn! Want bij ons kun je helemaal jezelf zijn. Bovendien… na schooltijd is alle tijd voor jou. Dus kun je doen waar je blij van wordt. En dat kan hier goed, we liggen aan de rand van het centrum van Heino en zijn onderdeel van brede school Ons Plein. Genoeg te doen en te beleven dus!

Bij BraZ draait alles om jou en jouw eigen tijd. Na een drukke schooldag is het tijd om te doen waar jij zin in hebt. Er is zoveel te ontdekken! Samen gaan we op avontuur en verkennen we de wereld om ons heen. Lekker sporten of de natuur in. Of hou je van kunst en knutselen? Een spannend boek lezen? Muziek maken en dansen? Ga je gang!

We zitten in brede school Ons Plein. Samen met een kinderdagverblijf, peuterwerk, twee basisscholen (De Dolfijn en De Gouden Emmer) en een praktijk voor logopedie (Logopediepraktijk Salland). Oh, en we hebben een groot buitenspeelterrein! Alle ruimte dus om te rennen, ravotten of voetballen. Lekker luieren in de zon mag ook natuurlijk.

Ons gezellige team van vaste pedagogisch medewerksters staat elke dag voor je klaar. Samen zorgen we voor een bruisende BSO waar je kunt spelen, chillen, nieuwe dingen ontdekken én groeien. Kom langs en beleef BSO BraZ!

BSO BraZ in ’t kort:

  • Opvang tot 8 jaar
  • 2 groepen
  • Vaste pedagogisch medewerkers

Adres
Grote Beukelaer 2
8141 BP Heino
06 82970550
bsobraz@kinderopvangkoos.nl

Openingstijden

Maandag 07.15 - 18.00 uur
Dinsdag 07.15 - 18.00 uur
Woensdag 07.15 - 18.00 uur
Donderdag 07.15 - 18.00 uur
Vrijdag 07.15 - 18.00 uur
Flexibele opvang en verlengde opvang mogelijk 7.00 - 19.00 uur

Inspectierapport

Registratie landelijk register en GGD inspectierapporten

LRK nummer

146569611

Tarieven

Tarieven bekijken

Ook op deze locatie

kdv KnuZ pw De Rakkers
Foto-1

Enthousiast geworden? Schrijf je in bij jouw locatie.

Wil je een locatie bekijken? Vraag een rondleiding aan.