Midden in Heino vind je kinderdagverblijf Spetters. Bij ons heeft ieder kind het naar z’n zin, daar zorgen we samen voor. En daar hebben we alles voor in huis. We zitten in openbare basisschool De Springplank. Dat is reuze gezellig. En er is elke dag wat te ontdekken!


Gezelligheid, daar ben je zeker van op ons kinderdagverblijf. Want in en rond onze lokalen in obs De Springplank is volop beweging. We hebben twee groepen: groep Regenboog en groep Bubbels. Allebei met gezellige kinderen én pedagogisch medewerkers. Samen hebben we het fijn! 


Samen op ontdekking, daar groei je van! 

Bij ons mag je zijn wie je bent. Je krijgt alle ruimte om te ontwikkelen en groeien, in je eigen tempo natuurlijk. Daar helpen wij je bij, met liefdevolle aandacht en met de leukste en leerzaamste activiteiten. Daarbij luisteren we naar wat jij leuk vindt om te doen en te ontdekken. Wil je knutselen en schilderen? Of samen een spel spelen? Liever door een boek bladeren? Actief bewegen in de grote hal? Het kan en het mag.

Liever naar buiten? Dat komt goed uit, we hebben een heerlijk buitenspeelplaats vol uitdagingen! Samen rennen en ravotten, met elkaar een potje tikkertje of verstoppertje. Plantjes bekijken en beestjes onderzoeken. Er is hier zoveel te doen en ontdekken… Kom snel langs om kennis te maken. We kijken naar je uit!

Kdv Spetters in ’t kort:

  • Opvang van 0 tot 4 jaar
  • Vaste pedagogisch medewerkers
  • 2 groepen: Regenboog en Bubbels
  • Activiteiten gericht op alle ontwikkelingshoeken

Tarieven

Bekijk onze tarieven of bereken eenvoudig en snel je kosten met behulp van onze handige rekentool!

Bekijk tarieven Bereken je kosten