Samen spelen en ontdekken. Op kinderdagverblijf Ooievaar is altijd wat te beleven. We zitten dan ook op een fijne plek: in basisschool De Vogelaar. En we werken samen met peuterwerk De Vlegetljes en Het Nest. Met elkaar maken we onze dagen gezellig, leuk én leerzaam!


Samen en met elkaar, daar word je blij van. Daarom zitten we op zo’n fijne plek met zoveel kinderen, ruimte en mogelijkheden om ons heen. Zo is er altijd wat te kiezen en elke dag wat anders te beleven en ontdekken. En daar groeien kinderen van, ieder op z’n eigen manier en tempo.

Fijn om te zijn, heerlijk om te ontdekken  

In onze huiselijke opvang maken we er samen leuke en leerzame dagen van. We werken met UK & Puk, dus er zijn steeds nieuwe thema’s om wijzer van te worden. Buiten gaan we verder op ontdekking. We een heerlijk groene tuin vol plantjes en beestjes – daar verwonderen we ons elke dag over. Er zijn zelfs een avonturenpad, balanspalen, een speelhuisje en heggen om je in te verstoppen.

Je begrijpt, we zijn buiten wanneer het maar kan. Sowieso elke dag wel even. We verkennen ook de wereld buiten ons plein. Samen wandelen we naar de geitjes en kipjes én de speeltuin om de hoek. Of we doen samen boodschappen bij de supermarkt iets verderop. Zo maken we elke dag anders en fijn!  

Kdv Ooievaar in ’t kort:

  • Opvang van 0 tot 4 jaar
  • Vaste pedagogisch medewerkers
  • 1 babygroep en 1 verticale groep

Tarieven

Bekijk onze tarieven of bereken eenvoudig en snel je kosten met behulp van onze handige rekentool!

Bekijk tarieven Bereken je kosten