Kinderdagverblijf Knuz is knus én vol beweging. We hebben namelijk een enorm gezellige plek. Met onze drie kdv-groepen zitten we samen met peuterwerk Rakkers en bso Braz in brede school Ons Plein. Volop gezelligheid dus. En alle ruimte voor plezier!

Bij kdv Knuz hebben kinderen het naar hun zin, dat is zeker. Op onze drie groepen – Boefjes, Kanjers en Toppers – is elke dag wat te beleven en te ontdekken. Dat doen we dan ook. We leren actief met VVE-methode Uk en Puk. En natuurlijk leren we ook van elkaar, dat gaat makkelijk met zoveel vriendjes en vriendinnetjes om je heen.

Fijn om te zijn, heerlijk om te ontdekken
Het gebouw waarin we zitten heet niet zomaar Ons Plein. Het is een grote locatie mét een groot plein. Daarop kunnen we alle kanten op en eindeloos spelen. Er is zelfs een echte waterpomp! En als kdv hebben we een eigen afgesloten belevingstuin met een glijbaan, schommel en zandbak. Je begrijpt, we zijn dus buiten wanneer het maar kan.

Binnen zijn we ook graag. Samen spelletjes doen of door een plaatjesboek bladeren. Ook onze ontwikkelhoeken zijn superfijn – hier ontdekken we wat we kunnen, hier leren we continu en ontwikkelen we elke dag verder. Oh, en we hebben een grote speelhal waar we samen kunnen rennen en dansen. Dus… We kijken naar je uit!

Kdv Knuz in ’t kort:

•   Opvang 0 t/m 4 jaar

• 3 stamgroepen

•   Max. 16 kinderen

•  Vaste pedagogisch medewerkers

•  Gevestigd in brede school Ons Plein

Tarieven

Bekijk onze tarieven of bereken eenvoudig en snel je kosten met behulp van onze handige rekentool!

Bekijk tarieven Bereken je kosten