Ben je stoer en hou je van avontuur? Dan is bso Storm jouw plek voor na schooltijd! Onze locatie is uniek, dat durven we wel te zeggen. We hebben een prachtige boerderijlocatie. Veel groen, natuur, ruimte én dieren. Dus… waar wacht je nog op!

Onze bso zit op een unieke plek in Raalte Noord, vlakbij Ivoor. Hier waan je je op een boerderij en beleef je het buitenleven. Op verkenning in de natuur, spelen in de stallen, een potje voetballen, crossen op je crossfiets én… knuffelen met dieren, Van geit tot schaap, van schildpad tot pony… ze wachten op jou!

Bij ons zitten de dagen vol spannende én leerzame activiteiten. In het voorjaar leggen we samen ons eigen moestuintje aan of helpen we een handje in de kas. Ook ontdekken we de geheimen van de natuur en leren we hoe we goed voor onze omgeving kunnen zorgen. Oh, en is het een keer te koud of te nat, dan vermaken we ons binnen natuurlijk ook als de beste!

Op bso Storm is geen dag hetzelfde. We zorgen ervoor dat elke dag vol verrassingen zit, zodat je altijd iets nieuws kunt ontdekken. Kom je snel eens kijken?

Bso Storm biedt opvang voor kinderen van basisscholen De Linderte, De Vogelaar en De Rietkraag. Ook kinderen van De Horizon en De Zonnehof zijn natuurlijk welkom; het vervoer van school naar bso Storm moet dan worden geregeld door de ouders/verzorgers zelf.

Bso Storm in ’t kort:

  • Opvang 8 t/m 13 jaar
  • 4 groepen
  • Vaste pedagogisch medewerkers

Tarieven

Bekijk onze tarieven of bereken eenvoudig en snel je kosten met behulp van onze handige rekentool!

Bekijk tarieven Bereken je kosten