Bso BraZ, daar wil je zijn! Want bij ons kun je helemaal jezelf zijn. Bovendien… na schooltijd is alle tijd voor jou. Dus kun je doen waar je blij van wordt. En dat kan hier goed, we liggen aan de rand van het centrum van Heino en zijn onderdeel van brede school Ons Plein. Genoeg te doen en te beleven dus!

Bij BraZ draait alles om jou en jouw eigen tijd. Na een drukke schooldag is het tijd om te doen waar jij zin in hebt. Er is zoveel te ontdekken! Samen gaan we op avontuur en verkennen we de wereld om ons heen. Lekker sporten of de natuur in. Of hou je van kunst en knutselen? Een spannend boek lezen? Muziek maken en dansen? Ga je gang!

We zitten in brede school Ons Plein. Samen met een kinderdagverblijf, peuterwerk, twee basisscholen (De Dolfijn en De Gouden Emmer) en een praktijk voor logopedie (Logopediepraktijk Salland). Oh, en we hebben een groot buitenspeelterrein! Alle ruimte dus om te rennen, ravotten of voetballen. Lekker luieren in de zon mag ook natuurlijk.

Ons gezellige team van vaste pedagogisch medewerksters staat elke dag voor je klaar. Samen zorgen we voor een bruisende bso waar je kunt spelen, chillen, nieuwe dingen ontdekken én groeien. Kom langs en beleef bso BraZ!

Bso BraZ in ’t kort:

  • Opvang tot 8 jaar
  • 2 groepen
  • Vaste pedagogisch medewerkers

Tarieven

Bekijk onze tarieven of bereken eenvoudig en snel je kosten met behulp van onze handige rekentool!

Bekijk tarieven Bereken je kosten