Samen spelen, leren, plezier maken én groeien. Zo zien onze gezellige dagen bij peuterwerk Oebele eruit. Op onze kleinschalige opvang krijgen kinderen alle ruimte om naar hartenlust te spelen. Daar hebben we alles voor in huis, binnen én buiten!

We zitten op een fijne plek, in een ruim lokaal in de Sint Jozefschool. Met zoveel kinderen en mogelijkheden is er dus altijd beweging én elke dag genoeg te doen en te ontdekken. We zoeken elkaar vaak op. Bijvoorbeeld tijdens de Nationale Voorleesdagen en met Kerst. Ook spelen we soms buiten met groep 1 en 2. Gezellig én het maakt de stap naar de basisschool straks een stukje kleiner.


Stappen zetten doen we sowieso graag. Het liefst in de buitenlucht. Op ons speelplein is heel wat te doen. Schommelen, glijden van de glijbaan, kastelen bouwen in de zandbak. En tegenover ons zit een klein bos mét dieren in een weiland. Die bezoeken we graag – kijk, lammetjes! Een boswandeling vinden we altijd fijn om te doen. En het uitje naar de minicamping is ook een feest.


Alle ruimte voor ontdekken, ontwikkelen en groeien dus. Kom je snel een keertje kijken?

Pw Oebele in ’t kort:

  • Opvang van 2/2,5 tot 4 jaar
  • Wij werken met Uk & Puk
  • Activiteiten gericht op alle ontwikkelingshoeken
  • Vaste pedagogisch medewerker
  • Korte en doorlopende lijnen met basisschool

Tarieven

Bekijk onze tarieven of bereken eenvoudig en snel je kosten met behulp van onze handige rekentool!

Bekijk tarieven Bereken je kosten