Je bent welkom bij de Wichterties! Een avontuurlijke plek voor nieuwsgierige peuters. En een gezellige plek, dat ook. Want we zitten in centrum De Carrousel. Samen met kinderdagverblijf Woelwater en bso Tornado. Met zoveel kinderen is er elke dag wat nieuws te beleven!

Bij ons is het binnen en buiten fijn. Binnen is zóveel te doen. We spelen, knutselen en kletsen. En wat is er nou leuker dan samen zingen en muziek maken? We hebben zelfs ons eigen liedjesboek, vol vrolijke deuntjes – die zingen de kinderen ook graag thuis. Dat je het alvast weet!

We werken ook met thema's. Zo bieden we naast een leuk en spannend ook een gestructureerd dagprogramma. Een goede voorbereiding op de basisschool. Naast plezier maken willen we natuurlijk ook ontwikkelen en groeien.

Hadden we al verteld over onze belevingstuin? Een waar paradijs voor ontdekking en avontuur. Genieten, ontdekken én leren, en dat midden in het groen. We zijn sowieso graag buiten, voor een wandeling of een boodschapje doen in de supermarkt. Leuk!

Alle reden dus om eens langs te komen bij peuterwerk de Wichterties. Zien we je snel?

Pw Wichterties in ’t kort:

  • Opvang 2/2,5 tot 4 jaar
  • 1 groep
  • Vaste pedagogisch medewerkers
  • Wij werken met Uk & Puk
  • VVE geregistreerd

Tarieven

Bekijk onze tarieven of bereken eenvoudig en snel je kosten met behulp van onze handige rekentool!

Bekijk tarieven Bereken je kosten