Pw De Vonkjes

Vonkjes. En sprankelingen. We zien het in de ogen van de kinderen op onze opvang. Ze hebben het hier enorm naar hun zin. Want bij peuterwerk De Vonkjes draait het om plezier, gezelligheid, avonturen beleven én samen groeien.

Die vonkjes, daar gaat het om. Onze pedagogisch medewerkers doen elke dag hun best om alle kinderen te laten stralen. Ze krijgen de ruimte om zichzelf te ontdekken én te worden. Spelenderwijs verkennen we samen de wereld. En elkaar natuurlijk, want elkaar leren kennen en leren omgaan met anderen, dat hoort er ook bij – en daar groei je van.

Spelen is hier een feest. We hebben een gezellige ruimte in basisschool De Fakkel. We kunnen dus alle kanten op, zowel binnen als buiten. In de buitenlucht zijn we het liefst natuurlijk. Spelen in het groen, beestjes en plantjes bekijken, genieten van de zon en ook van regendruppels. Modder aan de laarsjes? Vies worden mag; dubbel zo leuk zelfs!

Ook fijn om te weten: ons peuterwerk is een goede voorbereiding op de basisschool. Spelenderwijs zorgen we ervoor dat de overgang straks soepel verloopt. Spelen, ontwikkelen en groeien. Op De Vonkjes heb je het naar je zin én goed voor elkaar!

Pw De Vonkjes in ’t kort:

• 1 groep
• vaste medewerkers
• VVE plekken
• nauwe samenwerking binnen de school
• geopend op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmorgen van 8.30 uur tot 12.00 uur.

Tarieven

Bekijk onze tarieven of bereken eenvoudig en snel je kosten met behulp van onze handige rekentool!

Bekijk tarieven Bereken je kosten