Stap voor stap op weg naar de toekomst. Bij peuterwerk De Strabantjes doen we dat samen, met veel plezier én op een fijne plek. Onze opvang, aan de rand van het centrum van Olst, heb je alle ruimte om te spelen, leren en te ontdekken wie je bent én wat je kunt.

Plezier en een leuke tijd hebben, dat staat bij ons voorop. Op onze opvang is dan ook van alles te doen en beleven. In de hoeken van onze gezellige ruimte kunnen kinderen samen spelen; in elke hoek is wat anders te ontdekken. En te leren, want ook dat doen we graag. We werken met boeiende thema’s én met de VVE methode Uk & Puk. Zo maken we leren en ontwikkelen gewoon heel leuk!

Wat we nog meer leuk vinden? Buiten zijn, spelen en ontdekken, dat kan goed op ons grote speelterrein. We kijken zelfs uit op een (veilig afgeschermde) vijver én op het spoor waar treinen voorbij zoeven. Leuk! Wandelen doen we natuurlijk ook. Op weg naar natuur en groen, naar een bezoekje aan Zorgcentrum Averbergen of naar de bibliotheek. 

Oh ja, en wij zijn verbonden aan Scholen voor Morgen. Een mooie samenwerking tussen basisonderwijs, kinderopvang, voortgezet onderwijs, CJG en sport. Meer weten? Kijk op Scholen voor morgen Olst

Pw de Strabantjes in ’t kort:

  • Opvang van 2/2,5 tot 4 jaar
  • Vaste pedagogisch medewerkers
  • 1 peutergroep 
  • Wij werken met Uk&Puk
  • VVE geregistreerd

Tarieven

Bekijk onze tarieven of bereken eenvoudig en snel je kosten met behulp van onze handige rekentool!

Bekijk tarieven Bereken je kosten