Als je een klein draakje bent, waar ben je dan het liefst? Inderdaad, bij peuterwerk De Draakjes! Onze opvang is een paradijs voor peuters. Hier kunnen de Draakjes rennen, klimmen, fietsen en heerlijk spelen in de grote zandbak. Oh, en de wereld ontdekken natuurlijk.

Onze draakjeswereld is reuze gezellig. We zijn namelijk gevestigd in de bruisende brede school De Linderte. Bij ons is er altijd beweging en plezier. Kleine en grote avonturen, daar houden we van. En die beleven we samen. Binnen in onze huiselijke ruimte en buiten op het grote speelplein.

Binnen is het fijn om te zijn. We spelen, bekijken plaatjesboeken, zingen, dansen en kletsen. We werken ook met thema’s, want die zijn behalve leuk ook nog ’s heel leerzaam. En met ons ontwikkelingsgerichts dagprogramma bereiden we je nu al voor op de basisschool. Fijn en slim!

Bij De Draakjes maken we van elke dag een avontuur en ontdekkingsreis. Kom gezellig langs en word wie je bent, terwijl je de wereld ontdekt!

In brede school De Linderte zijn meerdere partijen gevestigd, o.a. pw de Draakjes, kdv Eigen-Wijs, bso Twister, bso Windhoos.

Pw De Draakjes in ’t kort:

  • Opvang 2 tot 4 jaar
  • 1 groep
  • Vaste pedagogisch medewerkers
  • Wij werken met Uk&Puk

Tarieven

Bekijk onze tarieven of bereken eenvoudig en snel je kosten met behulp van onze handige rekentool!

Bekijk tarieven Bereken je kosten