Scroll top

Zo klein als je bent, zo groot zijn de sprongen die je bij KOOS Peuterwerk maakt. Op onze peuterspeelzalen in Salland en Apeldoorn groei je terwijl je plezier maakt. Je ontwikkelt terwijl je speelt, je leert terwijl je de wereld verkent. Een goede en gezellige voorbereiding voor de basisschool en natuurlijk voor later.

Opvang bij je in de buurt

Kinderdagverblijf Buitenschoolse opvang Peuterwerk Gastouder

Uitdagen, leren en grote stappen zetten

De toekomst van jouw kind begint bij KOOS Peuterwerk. Want naast gezelligheid en veiligheid, draait het bij ons vooral ook om uitdagen, leren en grote stappen zetten. Samen met de andere kinderen en onze pedagogisch medewerkers. Maar ook in je eentje en in je eigen tempo. Samen en met jezelf, zoals jij het wilt en kunt, daar groei je van.

2021_11_KOOS_BEELDBANK_101

Met VVE komt ieder kind mee

Nieuwsgierige ontdekkers krijgen bij ons alle ruimte om zichzelf en de wereld te verkennen. Daarbij hebben ze de vrijheid om hun eigen pad te wandelen en pakken we elkaars hand wanneer dat nodig is. We hebben en houden oog voor ieder kind, zo zien we ook wanneer er extra aandacht nodig is.

Met onze voorschoolse educatie (VE) krijgen kinderen die aandacht en begeleiding. Op een speelse manier zorgen we voor leerzame prikkels. Zo komt iedereen mee en verder. Bovendien loopt onze VE-lijn door in groep 1 en 2 van het basisonderwijs. Dat maakt de stap van onze opvang naar de basisschool kleiner en fijner. Zo maken we samen die goede start, op weg naar de toekomst.

Bereken de kosten voor de kinderopvang

KOOS Peuterwerk in ’t kort

Verticale groepen: 2 tot 4 jaar en 0 tot 4 jaar.
Elke locatie biedt opvang van 07:15 tot 18:00 uur.
Enkele locaties bieden verlengde opvang van 07:00 tot 19:00 uur.
Enkele locaties bieden flexibele opvang.
Wij bieden vers fruit en brood, drinken,
tussendoortjes, luiers en een eigen bedje.

Wij werken met een erkend methodisch programma
Op onze locaties in Salland met Uk & Puk en op de locaties in Apeldoorn met Startblokken. Daarnaast werken met een kindvolgsysteem waarin we de ontwikkeling van de kinderen goed kunnen volgen.

2021_11_KOOS_BEELDBANK_94

Bekijk ook onze overige opvangmogelijkheden

meisje lezen

Enthousiast geworden? Schrijf je in bij jouw locatie.

Wil je een locatie bekijken? Vraag een rondleiding aan.