Scroll top
Peuterwerk

Peuterpost

Samen ontdekken en plezier maken. Bij ons op de Peuterpost kiezen we voor samen. Spelen, leren en groeien is nu eenmaal gezelliger als het met elkaar kan. Samen nemen we heel letterlijk: we zitten in één gebouw met obs Opwaardz én BSO Musketier. Gezellig!

Een boel gezelligheid bij elkaar dus, hier aan het groene randje van Olst. Zo maken we leren van elkaar heel gemakkelijk. En met onze korte lijntjes met logopedie en het consultatiebureau is goede zorg ook nog ’s dichtbij. Dat maakt ons een peuteropvang met oog voor jouw kind én voor de toekomst.
In ons grote groepslokaal is alle ruimte om je eigen draai en plek te vinden. We lezen voor en houden gezellige gesprekjes – zo leer je veel woorden en zinnen. Ook volgen we de activiteiten van Uk&Puk, dus ontwikkelen doe je terwijl je speelt. Spelen kan hier buiten ook heel goed. Schommelen, glijden, klimmen of fietsen; op het grote speelplein kun je alle kanten op!

Het is hier fijn om te zijn en goed om te groeien. Kom snel een keertje kijken!

Samen met onze partners binnen de gemeente zijn we bezig met de voorbereidingen voor een nieuw te bouwen kindcentrum in Olst. Leren werkt het beste als opvang, school en andere kindgebonden partners nauw samenwerken en de overgang tussen thuis, opvang en school soepel loopt. In het kindcentrum in Olst werken straks vertrouwde gezichten die allemaal – vanuit hun eigen deskundigheid – betrokken zijn bij de ontwikkeling van kinderen. Wil je meer weten: Scholen voor morgen Olst.

Pw Peuterpost in ’t kort:

  • 2 groepen
  • Vaste pedagogisch medewerkers
  • VVE geregistreerd
  • Wij werken met Uk & Puk
  • Gevestigd naast obs Opwaardz en dichtbij basisschool IJsselwijs
  • Korte en doorlopende lijnen met beide scholen
  • Samenwerking met BSO Musketier

Adres
L.H. Pottstraat 16
8121 BN Olst
06 46455009
pwpeuterpost@kinderopvangkoos.nl

Openingstijden

Maandag 8.30 - 12.30 uur
Dinsdag 8.30 - 12.30 uur
Donderdag 8.30 - 12.30 uur
Vrijdag 8.30 - 12.30 uur

Inspectierapport

Registratie landelijk register en GGD inspectierapporten

LRK nummer

120356090

Tarieven

Tarieven bekijken

Ook op deze locatie

bso Musketier
Foto-1

Enthousiast geworden? Schrijf je in bij jouw locatie.

Wil je een locatie bekijken? Vraag een rondleiding aan.