Wij zijn kinderdagverblijf Woelwater! Je vindt ons aan de rand van Heeten. Een plek omringd door groen, waar avonturen wachten om beleefd te worden. Bij ons draait alles om samen ontdekken en natuurlijk: buiten zijn.

Bij Woelwater houden we van gezelligheid. Hoe meer kinderen, hoe leuker de dagen. Fijn dus dat we onze locatie, centrum De Carroussel, delen met pw de Wichterties en bso Tornado. Een hoop plezier bij elkaar! Bovendien hebben we een geweldige speelhal waar we spelletjes doen, ravotten en genieten.

We zeiden het al, we zijn graag buiten. Heerlijk spelen op het plein en in de belevingstuin, daar is zoveel te doen en ontdekken. Krioelende beestjes, bloeiende plantjes, alles is boeiend. Oh ja, vies worden mag, want dat hoort erbij als je de wereld verkent. We gaan ook graag aan de wandel, naar de Stevenskamp bijvoorbeeld. Met Kerst knutselen we kaartjes voor de bewoners en brengen deze zelf naar ze toe.

We zorgen ervoor dat elk kind gezien wordt en geven ze de ruimte om te groeien en te stralen. Bij ons kunnen kinderen vrij en zichzelf zijn! Kom langs en ontdek wat Woelwater zo leuk en gezellig maakt.

Kdv Woelwater in ’t kort:

  • Opvang 0 tot 4 jaar
  • 1 verticale groep 0 – 4 jaar, 1 babygroep 0 – 2/2,5 jaar, 1 peutergroep 2/2,5 – 4 jaar
  • Vaste pedagogisch medewerkers
  • Wij werken met Uk & Puk
  • Activiteiten gericht op alle ontwikkelingshoeken


Tarieven

Bekijk onze tarieven of bereken eenvoudig en snel je kosten met behulp van onze handige rekentool!

Bekijk tarieven Bereken je kosten