Samen thuis in Broekland. Dat beschrijft kinderdagverblijf Wervelwind misschien nog wel het best. Onze opvang is kleinschalig en we zitten in een woning. Dat maakt het hier extra gezellig en vertrouwd. Een fijne plek om jezelf te zijn én om de wereld te ontdekken. 

We boffen op kdv Wervelwind. Midden in Broekland, een gezellig en licht huis met ook nog eens een tuin rondom. Een heerlijke plek om buiten te spelen, plantjes en beestjes te ontdekken en samen avonturen te beleven. We trekken er natuurlijk ook dikwijls op uit. Wandelen naar het bos, dieren in de weide bekijken en tellen, samen een boodschap doen in de Parabool. Leuk én leerzaam!

Binnen hebben we ’t ook fijn. We hebben zelfs een grote activiteitenruimte! Als het té koud of nat is buiten, kijken we door het raam naar auto’s en de vuilniswagen. We doen spelletjes, lezen samen een boek of knutselen onze eigen wereld. Wat we ook doen, voorop staat: bij Wervelwind mag iedereen zichzelf zijn. Denk en doe zoals je bent en alle ruimte voor jouw talent. Zo groei je elke dag. 

Kdv Wervelwind in ’t kort:

  • Opvang 0 tot 4 jaar
  • Vaste pedagogisch medewerkers
  • Wij werken met Uk & Puk
  • Grenzend aan pw ‘t Peuternest, bso Bikkels en basisschool G. Majellaschool

Tarieven

Bekijk onze tarieven of bereken eenvoudig en snel je kosten met behulp van onze handige rekentool!

Bekijk tarieven Bereken je kosten