Elke dag anders, steeds een nieuw avontuur. Op kinderdagverblijf Doerak is het fijn om te zijn en leuk om te groeien. Dat doen we samen, want dat maakt alles nóg leuker. Met elkaar ontdekken en doen we de leukste en spannendste dingen!

We hebben een fijne plek hier midden in Luttenberg. We zitten in het voormalige kleutergebouw van basisschool Esmoreit. Alle ruimte dus om samen op verkenning te gaan. Precies wat kinderen zo graag doen, zéker in die eerste jaren. Daarbij dagen we ze uit én laten we ze hun eigen weg vinden – zelf doen en ontdekken, daarvan leer je immers het meest?

Binnen spelen, kletsen, lezen en knutselen we naar hartenlust. Al spelend met elkaar is er alle aandacht voor sociale vaardigheden, waarden en normen. Jezelf, de ander én de wereld ontdekken doen we zéker ook buiten. Op het grote, groene schoolplein bijvoorbeeld. Of in het bos en amfitheater, waar we samen vaak naartoe gaan. Spelen in de natuur, en je verwonderen over al dat moois. Ja, we hebben het goed bij kdv Doerak!

Kdv Doerak in ’t kort:

  • Opvang van 0 tot 4 jaar
  • Vaste pedagogisch medewerkers
  • Gevestigd in de prachtig verbouwde dependance van basisschool Esmoreit.

Tarieven

Bekijk onze tarieven of bereken eenvoudig en snel je kosten met behulp van onze handige rekentool!

Bekijk tarieven Bereken je kosten