Bijkomen en opladen, dat doe je op bso Twister. Na schooltijd is het jouw tijd, dus doe je wat je wilt en waar je zin in hebt. Op onze bso is daarvoor alle ruimte. We hebben wel 4 groepen, dus er zijn altijd vriendjes en vriendinnetjes van jouw leeftijd. Gezellig!

Op bso Twister hebben we het goed voor elkaar. Onze 4 groepen zitten in en bij brede school De Linderte. Daarmee hebben we alle ruimte en kun je alle kanten op. Binnen en buiten is het hier fijn om te zijn. Speelhoek of speelplein? Spelen op de zolder of ravotten in het groen? Doen!

Pret en plezier? Dat beleef je hier!
We beginnen samen, eerst even wat drinken. Daarna heb jij de keuze. Doe je mee met ons uitdagende programma of ga je lekker relaxen met een boek of spelletje? Of gaan we samen bezig met leuke thema’s? We sluiten aan op de thema’s van school, dat is herkenbaar en handig. Zo is er een direct, doorlopend en leerzaam lijntje.

Liever de buitenlucht in? Snappen we helemaal! Rennen, roepen en fietsen op het speelplein. Het kan! Er is zelfs een klauterbaan waar je kunt glijden, duikelen en graven in de zandbak. Wroeten in de modder? Vies worden mag gewoon! Natuurlijk trekken we er samen ook op uit. Op ontdekking in de wijk, op verkenning bij de kinderboerderij, op avontuur in het bos.

Waar wacht je op… Snel naar bso Twister!

Bso Twister in ’t kort:

• Opvang 4 t/m 8 jaar
• 4 groepen
• Vaste pedagogisch medewerkers
• Ook voorschoolse opvang
• Gevestigd bij brede school De Linderte

Tarieven

Bekijk onze tarieven of bereken eenvoudig en snel je kosten met behulp van onze handige rekentool!

Bekijk tarieven Bereken je kosten