Samen spelen is dubbel zoveel plezier hebben. Dat geldt zeker ook op bso Sterk. Bij ons heb je een fijne tijd na schooltijd. Daarvoor hebben we alles in huis: veel ruimte binnen en buiten én pedagogisch medewerkers die snappen wat jij leuk, boeiend en gezellig vindt!

Bso Sterk is een fijne plek voor jouw uurtjes na school. We hebben een kleine groep en een huiselijke opvang. En we zitten bij basisschool De Kwintijn. Het ons-kent-ons gevoel is bij ons heel… sterk! De kinderen, de pedagogisch medewerkers, de leraren, we kennen elkaar allemaal. Dat betekent naast een vertrouwde plek veel gezelligheid. En we hebben ook nog eens veel ruimte.

Rondom het gebouw hebben we een groot speelterrein. Heerlijk om te rennen en ravotten, een balletje te trappen óf om even lekker te relaxen in een rustige hoek. We zijn buiten wanneer het maar kan – ook een regenbuitje houdt ons niet tegen. We wandelen regelmatig even naar verzorgingshuis De Hartkamp. Ook de speeltuin is dichtbij, net als de ontdek-en-muziek-tuin!

Bij bso Sterk mag je ontdekken, verkennen én gewoon helemaal jezelf zijn. Kom je snel kennismaken?

Bso Sterk in ’t kort:

  • Opvang 4 t/m 8 jaar
  • Vaste pedagogisch medewerkers
  • 1 Groep
  • Samenwerking met basisschool De Kwintijn

Tarieven

Bekijk onze tarieven of bereken eenvoudig en snel je kosten met behulp van onze handige rekentool!

Bekijk tarieven Bereken je kosten