Scroll top

Buitenschoolse opvang

Bij KOOS krijgen talenten de ruimte. Zéker ook voor en na schooltijd. Op onze gezellige buitenschoolse opvang is er alle tijd voor eigen tijd. Kinderen vinden bij ons een plek waar ze zichzelf kunnen zijn én de wereld verder kunnen verkennen.

Opvang bij je in de buurt

Kinderdagverblijf Buitenschoolse opvang Peuterwerk Gastouder

Alle ruimte

KOOS BSO heeft alle ruimte. Voor kinderen die willen spelen, ravotten of chillen én voor ouders die een fijne, veilige en gezellige plek zoeken voor hun kind. Het mooie is: je vindt onze buitenschoolse opvanggroepen in bijna alle dorpskernen in de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe.

4T9A2577

Voor school, na school: je bent welkom!

Voor en na school: op onze bso’s is ieder kind welkom. Onze pedagogisch medewerkers staan klaar met aandacht én met de leukste activiteiten. Samen zitten om wat te eten en drinken, met elkaar spelletjes doen of de buitenboel ontdekken. Even lekker alleen spelen, lezen of languit ontspannen? Dat kan en mag natuurlijk ook. Het is immers je eigen vrije tijd.

Fijn om te weten: onze BSO’s hebben de deuren ook in de vakanties open. Als je als ouder druk aan het werk bent, zorgen wij dat de kinderen goed worden opgevangen. Met gezellig, spannend en uitdagend vermaak natuurlijk.

Bereken de kosten voor de kinderopvang

Verlengde en flexibele opvang

Op meerdere locaties kun je kiezen voor een latere eindtijd, tot wel 19:00 uur. Dat is handig als je als ouder lange dagen maakt. We kunnen zelf zorgen voor een lekkere en gezonde maaltijd.

Een uitkomst voor ouders met onregelmatige werktijden: onze flexibele opvang. Hiermee houden we maximaal rekening met veranderlijke agenda’s. Flexibele opvang bieden we op meerdere locaties.

KOOS buitenschoolse opvang in ’t kort:

  • Je kunt kiezen voor een verticale groep: 0 tot 13 jaar.
  • Alle BSO’s bieden opvang van 07:15 tot 18:00 uur.
  • Enkele locaties bieden verlengde opvang van 07:00 tot 19:00 uur.
  • Enkele locaties bieden flexibele opvang.
eten 1.jpg website

Bekijk ook onze overige opvangmogelijkheden

meisje lezen

Enthousiast geworden? Schrijf je in bij jouw locatie.

Wil je een locatie bekijken? Vraag een rondleiding aan.