Scroll top
Gastouderopvang

Joke Nijboer

Samen spelen of even lekker alleen op ontdekking. Bij mij mag en kan het. Kinderen weten heel goed wat ze zelf willen en kunnen, dus geef ik ze die ruimte. Natuurlijk stimuleer ik ze waar nodig, om een stapje verder te gaan en om nieuwsgierig te zijn. Want leren en groeien vind ik heel belangrijk, daarom ben ik tenslotte gastouder – een prachtig vak!

Als het kan, breng ik de kinderen naar school en haal ik ze op. En zijn we bij mij thuis dan begint het plezier. We spelen spelletjes, knutselen en kleuren – kliederen doen we ook. We lezen boekjes of ik lees voor terwijl de kinderen lekker even chillen. Tussendoor hebben we onze vaste momenten, tijd voor eten en drinken, soms een snoepje, eventueel rusten en slapen.

Bij mooi weer gaan we naar buiten; bij een spatje regen blijven we niet binnen, hoor. In de tuin is genoeg te doen. We hebben een zandbak en schommels, er zijn stapjes en fietsjes. En de natuur zorgt voor bloemetjes en beestjes. We zijn elke dag op verkenning en ontdekking dus. Precies waar kinderen blij en groot van worden!

Gastouder Anja in ’t kort:

  • Woont samen met man.

Tarieven en dagen:

  • KOOS adviestarief. Voor meer informatie gelieve contact opnemen met het gastouderbureau.
  • Leeftijd opvang: 0 tot 12 jaar.
  • Opvangdagen: maandag t/m vrijdag.
  • Max. 6 kinderen per dag.

Adres
Kuiperstraat
8102 CX Raalte
0572 360185
gob@kinderopvangkoos.nl

Inspectierapport

Registratie landelijk register en GGD inspectierapporten

LRK nummer

362667779
meisje lezen

Enthousiast geworden? Schrijf je in bij jouw locatie.

Vragen? Neem contact op met het gastouder bureau.