Scroll top
Peuterwerk

De Vonkjes

Vonkjes. En sprankelingen. We zien het in de ogen van de kinderen op onze opvang. Ze hebben het hier enorm naar hun zin. Want bij peuterwerk De Vonkjes draait het om plezier, gezelligheid, avonturen beleven én samen groeien.

Die vonkjes, daar gaat het om. Onze pedagogisch medewerkers doen elke dag hun best om alle kinderen te laten stralen. Ze krijgen de ruimte om zichzelf te ontdekken én te worden. Spelenderwijs verkennen we samen de wereld. En elkaar natuurlijk, want elkaar leren kennen en leren omgaan met anderen, dat hoort er ook bij – en daar groei je van.

Spelen is hier een feest. We hebben een gezellige ruimte in basisschool De Fakkel. We kunnen dus alle kanten op, zowel binnen als buiten. In de buitenlucht zijn we het liefst natuurlijk. Spelen in het groen, beestjes en plantjes bekijken, genieten van de zon en ook van regendruppels. Modder aan de laarsjes? Vies worden mag; dubbel zo leuk zelfs!

Ook fijn om te weten: ons peuterwerk is een goede voorbereiding op de basisschool. Spelenderwijs zorgen we ervoor dat de overgang straks soepel verloopt. Spelen, ontwikkelen en groeien. Op De Vonkjes heb je het naar je zin én goed voor elkaar!

Pw De Vonkjes in ’t kort:

• 1 groep
• vaste medewerkers
• VVE plekken
• nauwe samenwerking binnen de school
• geopend op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmorgen van 8.30 uur tot 12.00 uur.

Nieuw adres m.i.v. 26 augustus 2024 : Arnhemseweg 160, 7335 DN Apeldoorn

Adres
Roerdompweg 3
7331 CL Apeldoorn
06 30364245
pwdevonkjes@kinderopvangkoos.nl

Openingstijden

Maandag 8.30 - 12.30 uur
Dinsdag 8.30 - 12.30 uur
Donderdag 8.30 - 12.30 uur
Vrijdag 8.30 - 12.30 uur

LRK nummer

127580074

Tarieven

Tarieven bekijken
meisje lezen

Enthousiast geworden? Schrijf je in bij jouw locatie.

Wil je een locatie bekijken? Vraag een rondleiding aan.