Kdv Ukkie

Kinderdagverblijf Ukkie is dé plek voor kleine avonturiers. Hier is alle ruimte om te spelen, leren én groeien. En dat doen we natuurlijk samen, want met elkaar is het gezelliger. Samen maken we van onze opvang een betoverende wereld om te verkennen en ontdekken.

In onze speelse en kleurrijke omgeving valt er elke dag iets nieuws te ontdekken. We knutselen en bouwen, zingen en dansen, bekijken en onderzoeken. Bij Ukkie vervelen we ons nooit! We spelen spelletjes, lezen spannende verhalen en gaan zelfs op avontuurlijke uitstapjes. En natuurlijk maken we ook veel vriendjes en vriendinnetjes onderweg!

Ukkie is niet zomaar een opvang. Onze pedagogisch medewerkers creëren een betoverende omgeving waar alle kinderen het dagelijks leven volop kunnen ervaren, plezier kunnen beleven en zich veilig voelen.

Bij ons staat het positieve centraal! Onze pedagogisch medewerkers benadrukken mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden: we zien wat je kan, soms al voordat je het zelf doorhebt. Dus, ga je mee op avontuur en ontdekking?

Kdv Ukkie in ’t kort:

• 2 babygroepen (0-2 jaar), 1 peutergroep (2,5-4 jaar) en 3 verticale flexibele groepen (0-4 jaar)
• Vaste pedagogisch medewerkers
• Flexibele opvang mogelijk
• Geopend van 06.00 uur tot 20.00 uur, van maandag tot en met vrijdag.

Tarieven

Bekijk onze tarieven of bereken eenvoudig en snel je kosten met behulp van onze handige rekentool!

Bekijk tarieven Bereken je kosten