Aan de rand van centrum Olst, een mooie speelweide én uitzicht op de vijver. Ons kinderdagverblijf ligt op een heerlijke plek. Hier wil je zijn! Het fijne is: dat mag en kan. Je bent welkom. Samen maken we hier van elke dag een avontuur.

Op onze gezellige, kleinschalige opvang houden we van gezelligheid. En van spelen, dat bovenal. In ons huiselijke lokaal bedenken en doen we de leukst en leerzaamste activiteiten. Onze ervaren pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat je ontwikkelt, groeit én veel plezier maakt. We kijken naar wat je graag doet en zien hoe je vooruitgaat. En we stimuleren je om die volgende stap te zetten – zo klein of groot als je zelf wilt en kunt.

Stappen zetten we ook buiten, elke dag! Als de zon schijnt én als de regent zachtjes spettert. We maken graag een wandeling, gaan samen op pad in de omgeving. Spelen op het speelveld, de natuur ontdekken en alle seizoenen beleven, dat doen we ook. Wat een avontuur!

Samen met onze partners binnen de gemeente zijn we bezig met de voorbereidingen voor een nieuw te bouwen kindcentrum in Olst. Leren werkt het beste als opvang, school en andere kindgebonden partners nauw samenwerken en de overgang tussen thuis, opvang en school soepel loopt. In het kindcentrum in Olst werken straks vertrouwde gezichten die allemaal – vanuit hun eigen deskundigheid – betrokken zijn bij de ontwikkeling van kinderen. Wil je meer weten: Scholen voor morgen Olst

Kdv De Strabantjes in ’t kort:

  • Vaste pedagogisch medewerkers
  • 1 verticale groep van 0 tot 4 jaar
  • 1 horizontale babygroep van 0 tot 2/2,5 jaar
  • 1 horizontale peutergroep van 2/2,5 tot 4 jaar
  • Wij werken met Uk&Puk en kindgerichte thema’s

Tarieven

Bekijk onze tarieven of bereken eenvoudig en snel je kosten met behulp van onze handige rekentool!

Bekijk tarieven Bereken je kosten