Wij zijn bso Eibernest. Niet zomaar zijn we vernoemd naar het nest van de ooievaar. Onze bso voelt ook echt als een warm en gezellig nest. We zitten met onze twee groepen in het gebouw van obs De Vogelaar. Zoveel plezier hier!


Samen onder het dak van een school. Dat is naast gezellig ook heel handig. Zo leren we elkaar al vroeg en goed kennen. Vertrouwde gezichten dus. Wat ook fijn is: we hebben hier de ruimte. Een groot speelplein met zandbakken, speelmaterialen, fietsjes, alles. Genoeg om te kiezen dus. Oh, en naast het plein ligt een groot grasveld met goals én een speeltoestel. Dat is nog eens leuk!

Binnen, buiten, overal fijn!
Buiten spelen doen we hier dus veel, dat begrijp je. Een potje tikkertje, steltlopen, skateboarden, planten en insecten ontdekken in de natuurtuin – wat je maar wilt. Binnen hebben we het ook goed voor elkaar. Een grote hal om in te spelen, een bouwhoek, een relaxhoek, een huishoek. En vrij bewegen kan ook de gymzaal.

Zo maken we elke dag leuk en anders. Onze steeds wisselende thema’s zorgen daar ook voor: natuur en buiten, muziek, techniek en wetenschap, kunst en cultuur… Leuk en leerzaam. Samen maken we onze dagen fijn en gezellig. Kom je snel langs op onze bso?

Bso Eibernest in ’t kort:

  • Opvang van 4 tot 8 jaar
  • Vaste pedagogisch medewerkers
  • 2 groepen
  • Samen met kdv en peuterwerk in de basisschool

Tarieven

Bekijk onze tarieven of bereken eenvoudig en snel je kosten met behulp van onze handige rekentool!

Bekijk tarieven Bereken je kosten